Workshops Krachtgerichte Gespreksvaardigheden 

Krachtgerichte gespreksvaardigheden zijn gesprekstechnieken die bijdragen tot een ervaring van waardigheid bij onze gesprekspartners. Ze zijn gesprokkeld uit de oplossingsgerichte en narratieve therapie, en uit de ruime praktijkervaring van de lesgever.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over vorming in Krachtgerichte Gespreksvaardigheden door Johan Van de Putte (psycholoog en psychotherapeut): geef je op via johan.vandeputte@amandus.broedersvanliefde.be.Opleiding Presentiebenadering 

De presentiebenadering is een manier van werken die de relationele afstemming tussen zorggever en cliĆ«nt als basis voor hulp en steun ziet. Goede zorg ontstaat vanuit het zorgvuldig aansluiten bij en afstemmen op de ander, en op wat hij of zij nodig heeft. Presentie gaat om goede zorg en is voor iedereen bedoeld maar is vooral nodig en behulpzaam voor mensen die moeilijk te bereiken zijn, voor mensen die met meervoudige en ingewikkelde problemen kampen of mensen die niet gemakkelijk te begrijpen zijn. De lesgever is opgeleid door de Stichting Presentie.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over vorming in de Presentiebenadering door Johan Van de Putte (psycholoog en psychotherapeut): geef je op via johan.vandeputte@amandus.broedersvanliefde.be.

De lesgever in deze 2 benaderingen is Johan Van de Putte. Hij is psycholoog en psychotherapeut, opgeleid in diverse psychotherapeutische benaderingen en door de Stichting Presentie.